Αρχαιρεσίες 2019

2019-11-22

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΗΝ 11η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019


Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Μελών της ΕΕΕΚΕ την 11η Νοεμβρίου 2019 και αποτελείται από τους:
Θεοδοσοπούλου Αρετή (Αντιπρόεδρος), Τομπούδη Γεώργιο (Γραμματέας), Φασιλή Γεώργιο (μέλος), Βέτσιου Δέσποινα (πρώτο αναπληρωματικό μέλος), Κωνσταντόπουλο Νικόλαο (δεύτερο αναπληρωματικό μέλος),
μετά από τις γνωμοδοτήσεις των δικηγόρων όσον αφορά στη διεξαγωγή των εκλογών και με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΚΕ, επαναλαμβάνουμε την ανακοίνωση διενέργειας των αρχαιρεσιών και ανακοινώνουμε τα κάτωθι :
1. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΕΕΚΕ θα διεξαχθούν την
    * 9η Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα στην Περιφέρεια, εξαιρέσει Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Κερκύρας και Ρόδου
    * 11η Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Τετάρτη στην Αθήνα και στην Περιφέρεια στα αεροδρόμια Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Κερκύρας και Ρόδου από ώρα  07.30 έως και ώρα 19.00
2. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι ελεγκτές που «έχουν εκπληρώσει  τας Ταμιακάς των υποχρεώσεις» σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού ενώσεως Ελεγκτών Εναερίου Κυκλοφορίας
3. Σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις των δικηγόρων «Ωστόσο, επειδή το άρθρο 10 του Ν 1264/1982 προβλέπει ότι δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη και η διάταξη αυτή είναι νεότερη του καταστατικού», δηλαδή οι νέοι συνάδελφοι έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
4. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε δέκα πέντε (15) εκλογικά τμήματα.
    * Για όσους ψηφίσουν στην Αθήνα, τόπος διεξαγωγής των αρχαιρεσιών ορίζεται η  αίθουσα των γραφείων της ΕΕΕΚΕ (1ος όροφος κτίριο πρώην ΥΕΠ) με την ανωτέρω Εφορευτική επιτροπή
    *  Για όσους ψηφίσουν στη Θεσσαλονίκη, ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Βακουφτσή Χρήστο, Σοφιαλίδη Ανδρέα, Ζαχαράκη Αστέριο, Δάβη Κορίνα, Γκουτζιώτη Ιωάννη.
    * Για όσους ψηφίσουν στο Ηράκλειο, ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Τιτάκη Τίτο, Κυριακάκη Νικόλαο, Ασπρούδη Νικόλαο, Τσικαλάκη Μαρίνα, Τερεζάκη Ιερώνυμο.
    * Για όσους ψηφίσουν στην Κέρκυρα, ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Κοντού Αικατερίνη, Ανδριώτη Δημήτριο, Σταυράτη Χριστίνα, Λάμπουρα Θεοφανώ, Θεοδωρόπουλο Ανδρέα.
    * Για όσους ψηφίσουν στη Ρόδο ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Αργυρά Δέσποινα. Κουάντα Δημήτιο, Γιαννούλη Αντώνιο-Νεκτάριο.
    * Για όσους ψηφίσουν στην Αλεξανδρούπολη ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Ζαντανίδη Στυλιανό, Κολτσικόγλου Ιφιγένεια, Μπάρλα Γεώργιο.
    * Για όσους ψηφίσουν στη Ζάκυνθο ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Γερμενή Διονύσιος, Ποταμίτη Ιωάννης.
    * Για όσους ψηφίσουν στην Καβάλα ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Δορφάνη Ιωάννη, Μουκουφτσή Θέκλα, Ταμπάκη Εμμανουήλ
    * Για όσους ψηφίσουν στην Κεφαλλονιά ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Πιερράκου Μαρία, Οικονόμου Αικατερίνη, Σπυράτου Άννα
    * Για όσους ψηφίσουν στην Κω ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Καρίκη Σπυρίδων, Καματερό Νικόλαο-Νεκτάριο, Μαυροειδή Ειρήνη
    * Για όσους ψηφίσουν στην Μύκονο ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από :Τσαπράκα Φωτεινή Κατσάνου Αικατερίνη, Κοντοπάνου Μαρία Άννα.
    * Για όσους ψηφίσουν στην Μυτιλήνη ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Τυροπώλη Ειρήνη, Στεργιανό Χρυσόστομο.
    * Για όσους ψηφίσουν στη Σάμο ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Λυμπέρη Γεώργιο, Παπανικολάου Παύλο, Ράπτη Κωνσταντίνο.
    * Για όσους ψηφίσουν στη Χίο ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Καταρέλο Ελευθέριο, Γεωργαντή Νικόλαο, Γεωργούλη Λάμπρο.
    * Για όσους ψηφίσουν στη Σαντορίνη ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Καραγιάννη Σπυριδούλα, Μουρατίδη Ροΐλ.
    * Για όσους ψηφίσουν στη Λήμνο ο τόπος διεξαγωγής θα ορισθεί με ανακοίνωση της τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείται από : Aγιοστρατίτης Ευστράτιος, Πίστικας Χρήστος
    * Τα Μέλη που εργάζονται σε αερολιμένες όπου δεν προβλέπεται Εφορευτική Επιτροπή, πρέπει να προσέλθουν σε έναν από τους τόπους που ορίζονται με την παρούσα ανακοίνωση.
5. Οι υποψηφιότητες θα τεθούν (επισυναπτόμενη  αίτηση) έως 28 Νοεμβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα υποβληθούν στο ΔΣ της ΕΕΕΚΕ, με ιδιόχειρη αίτηση ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (eeeke.gatca@gmail.com). Στην τελευταία περίπτωση απαιτείται  τηλεφωνική επιβεβαίωση λήψης.
6. Σε κάθε εκλογικό τμήμα θα υπάρχει μια κάλπη. Τα ψηφοδέλτια και οι φάκελοι θα διατεθούν από την Εφορευτική Επιτροπή.
7. Οι εκλογείς πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους (αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο ασθενείας κ.λπ.)
8. Το σύστημα είναι :
    * ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  μέχρι 9 σταυρούς
    * ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ μέχρι 3 σταυρούς

  arxairesies2019.pdf